Pagina's

vrijdag 10 januari 2014


Knuffelbeer

Vanmiddag kwam mijn dochter op visite, en dan maken we er altijd een gezellige doe middag van.


Onder het genot van een bakje thee en later een lekker wijntje heb ik deze lieve knuffel gemaakt.
het patroontje heb ik gevonden bij Miekske Creaboetiekske
























5 opmerkingen:

  1. Leuk patroontje! Gezellig: samen kletsen en haken!
    Groetjes,
    Akkelien
    debreimeisjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vond hem zo leuk ben zelf ook maar al met 1 begonnen :) Dus heb Jolien maar even aan de kant gelegd eerst dit 'koesdoekje' klaar

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha,ha, dus ze gaat Jolien heten ben wel zo benieuwd hoe ze gaat worden, vooral de eerste pop is echt heel spannend om te maken. heel veel succes ermee.

      Verwijderen
  3. Hoi Akke, via Akkelien ben ik bij jou terecht gekomen. Wat een leuke blog heb jij. Als je graag eens komt piepen op mijn blog ben je altijd welkom (danjelspoppenblog)
    Grtjs
    Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Danielle, Leuk dat je mijn blog leuk vind.Ik ben nog maar een beginnertje en ben niet zo'n computer mens, maar het is zo leuk om op deze manier met gelijk gestemde zielen kennis te maken. Toen ik op jou blog kwam PIEPEN wist ik niet wat ik zag zoveel leuke en leerzame dingen jij erop hebt staan.
      Ik zag jou poppen in kerst kleding al eens eerder ergens staan toen ik wat inspiratie aan het zoeken was.En had toen zo'n pop uitgeprint ik vond dat zo prachtig. vorige week ben ik begonnen met een nieuwe pop een gehaakte,dat patroon heb ik bij http://breimaan.blogspot.nl/ vandaan en die wil ik in die sfeer maken zoals jou kerst pop. met van die leuke harige bondjes allemaal in zwart, rood en wit.Ik hoop dat het gaat lukken het word wel een grotere pop dan de gebreide denk ik.
      Ik ga zeker weer eens even bij jou kijken het is zo gezellig.
      groetjes Akke

      Verwijderen